Franklin Brown boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: ook te boeken met danseressen

Biografie Franklin Brown

De songs uit het disco en Motown tijdperk zijn tijdloos gebleven alleen mag het nu allemaal wat vetter, wat harder en wat sneller.

De bekende songs van toen in de sound van nu.
Aangevuld met vier prachtige danseressen laat Franklin als ras artiest het publiek genieten en uit hun dak gaan met de songs waarop vele in de jaren 70, uren hebben staan dansen.

Get ready, ain’t no mountain high enough, disco inferno, rappers delight,
wie kent ze niet.

Geschikt voor jong en oud, een show om nooit te vergeten.

Cool, sexy en dynamisch

The Franklin Brown dance party

EVEN EEN HALF UURTJE KNALLEN……………………………….
EVEN EEN HALF UURTJE ECHT FEESTEN……………………….

Franklin Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Franklin Brown zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Franklin Brown wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Franklin Brown. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Franklin Brown te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.