Frans Bauer boeken?

Frans Bauer boeken / Frans Bauer Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 9.900,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs / Ook te boeken met Band

Biografie Frans Bauer

Het is 1973 als Frans Bauer in Roosendaal wordt geboren. Al heel snel is duidelijk dat de kleine Frans Bauer een duidelijk doel voor ogen heeft. Hij wil zanger worden. Zijn eerste single brengt hij in eigen beheer uit als hij pas negen jaar oud is. In een oplage van 500 stuks gaat Frans Bauer de deuren langs om zijn single aan de man te brengen. Een paar jaar later start hij met zanglessen en mag hij regelmatig optreden in het voorprogramma van bekende artiesten als Koos Alberts. Tot zijn vijftiende brengt Frans Bauer elk jaar een single uit in eigen beheer. Inmiddels zijn deze plaatjes ware collector items. Landelijke bekendheid krijgt de nog steeds jonge Frans Bauer door zijn optreden in het populaire tv programma All You Need Is Love. A star is born!

Frans Bauer succesvol artiest

In 1992 brengt Frans Bauer onder begeleiding van producent Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit. In 1994 breekt Frans Bauer definitief door als zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ wordt omarmd door een breed publiek. Hierna gaat het snel. Zijn eerste tour in 1995 ‘Live in Concert’ is een daverend succes. Niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp en komt zijn album ‘Veel liefs’ op de markt.

De samenwerking met Marianne Weber blijkt een gouden zet. In 1997 brengen Frans Bauer en Marianne Weber samen een album uit. De single ‘De Regenboog’ wordt een enorme hit. Een paar jaar later gaan beide artiesten wederom samen de studio in voor opnames. Met het album ‘Wat ik zou willen’ als gevolg. De opbrengsten van de gelijknamige single doneren ze aan de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Tien jaar na hun eerste succes besluiten Marianne en Frans opnieuw een plaat uit te brengen. De single ‘Als ik met jou op de wolken zweef’ bereikt al snel de hoogste notering in de ranglijsten. De samenwerking blijkt wederom succesvol.

Reallifesoap De Bauers

Weet u het nog? De televisieserie De Bauers op RTL4? In 2003 is het leven van Frans Bauer en zijn gezin acht weken lang te volgen op tv. We krijgen een kijkje in het drukke leven van Frans. Zo zien we onder andere zijn tienjarig jubileum, de tien uitverkochte concerten in Ahoy, shows in Duitsland, de vakantie van het gezin en natuurlijk de bestellingen bij de plaatselijke afhaalchinees. Met deze tv serie sluiten we Frans in ons hart als sympathieke vriendelijke man die altijd klaarstaat voor zijn fans. De serie wordt een daverend succes en bekroond met een Gouden Televisierring. De titelsong van de serie ‘Heb je even voor mij’ klinkt nog lang na.

Het hart op de goede plaats

Dat Frans Bauer nooit te beroerd is om het andere naar de zin te maken, hebben we allemaal kunnen zien in de tv serie De Bauers. Ook voor diverse goede doelen zet hij zich tijdens zijn carrière in. Zijn hulp en betrokkenheid bij de vuurwerkramp in Enschede kwam al aan bod. Maar ook door diverse benefietconcerten, kleinschalige concerten voor zijn trouwste fans, als ambassadeur van Villa Pardoes en donaties aan Greenpeace toont Frans zijn betrokkenheid bij de samenleving.

Frans Bauer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frans Bauer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frans Bauer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frans Bauer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frans Bauer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.