Frans Duijts boeken?

De populaire volkszanger Frans Duijts boeken bij Twilight Entertainment!
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW

Biografie Frans Duijts

Frans Duijts, een zanger en entertainer in één, met een gouden stem. Dat heeft hem gemaakt tot de ultieme Look-a-Like Andre Hazes grote klassen.
In eigen beheer enige jaren geleden ( 2005 ) een single uitbrengen en dan zien dat het nummer langzaam maar zeker zich als een olievlek door heel Nederland verspreid !

En ook meemaken dat de vraag naar optredens met de dag toeneemt en dat je al bijna voor de keuze staat of je je werk ( als een van de leidinggevenden in het sloopbedrijf van zijn vader ) nog wel langer kan combineren met je hobby : het zingen van Nederlandstalig repertoire ! Het overkomt Frans Duyts met een dijk van een lied met de titel : "Jij denk maar dat je alles mag van mij. " We schrijven 1987 als Andre Hazes op zijn album "Jij bent alles " een lied van Pierre Kartner opneemt getiteld "Jij denk maar dat je alles mag van mij "

Blijft een albumstuk en wordt nooit op single uitgebracht . Totdat enige jaren geleden een vriend van Frans Duyts hem opmerkzaam maakt op deze titel. Er is dan al veel gebeurd rond de zanger en er wordt opgemerkt dat deze man het zelfde stemgeluid heeft als de ongekroonde koning van het Nederlandse lied "Andre Hazes " Dit resulteerde o.a. in een ontmoeting met zijn grote idool Andre Hazes na afloop van een van de optredens van Frans .In de kleedkamer zegt Andre : het is een bijzondere ervaring om jou zo te horen zingen !

Frans Duijts Boeken?

•    Besloten feesten, 30 minuten € 4995,- excl.6% BTW
•    Openbaar 0 t/m 250 personen 30 minuten € 3995,- excl. 6% BTW/ BUMA
•    Openbaar 250 t/m 1000 personen, 30 minuten € 4995,- excl. 6% BTW/ BUMA
•    Openbaar meer dan 1000 personen, 30 minuten € 5995,- excl. 6% BTW/ BUMA
Daarnaast is het ook mogelijk om Frans Duijts met een liveband te boeken.
De kosten hiervoor zijn:
•    Bij een zaalcapaciteit van minder dan 1000 personen: € 9995,- excl. 6% BTW/ BUMA
•    Bij een zaalcapaciteit van meer dan 1000 personen: € 12995,- excl. 6% BTW/ BUMA

Frans Duijts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frans Duijts zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frans Duijts wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frans Duijts. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frans Duijts te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.