Frans Duijts Look a Like boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Frans Duijts Look a Like

De Frans Duijts look a like / imitator zingt de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire volkszangers van deze tijd.

Het publiek wordt al snel door deze Look a like “gegrepen” zodat een dansende en zingende massa ontstaat, net zoals je gewend bent van de “echte” Frans Duijts.

Hits als “Jij denkt maar dat je alles mag van mij”, “Lieveling”, “Mij niet zeggen hoe ik leven moet”, “Ik mis je” etc.worden allemaal live gezongen door de look a like,

Frans Duijts begon zijn zangcarrière zelf als André Hazes-imitator. Met zijn grote hit “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij”, is dan zijn eigen zangcarrière begonnen.

Daarom zal deze Look a like van Frans Duijts en tevens fan van hem, zich helemaal in hem inleven, en dus een kleine combinatie maken van liedjes van Frans Duijts en Andre Hazes.

Frans Duijts Look a Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frans Duijts Look a Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frans Duijts Look a Like wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frans Duijts Look a Like. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frans Duijts Look a Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.