Freddy Marcus boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Freddy Marcus

Freddy Marcus lijkt zo uit het beroemde 70-er jaren Schlagerfestival van Harry Thomas weggelopen te zijn, deze sympathieke Duitser met zijn ontwapenende lach. Hij neemt u mee op “eine Sehnsuchtsreise” naar de tijd van de gouden Schlagers: Ein Festival der Liebe, Rote Rosen, Rosamunde, Fiesta Mexicana, Teure Heimat, Du, noem maar op, ze komen allemaal voorbij!

Wie onze Freddy Marcus hoort, voelt zich weer helemaal jong en verliefd... Duur act: (ruim) een half uur. Freddy Marcus is een muzikale creatie van zanger/entertainer Reginald Peene, één van Zeelands topartiesten.

Reginald timmert al diverse jaren aan de muzikale weg en is een graag geziene gast op menig feest. Zowel regionaal als landelijk heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo was hij bijvoorbeeld de afgelopen jaren het muzikale gezicht in Nederland van het bekende Zuidduitse biermerk Ehrdinger. Hij zingt dan ook graag in het Duits, of het nu als foute skileraar is of als charmante Schlagerzanger. Als jongetje werd bij hem thuis veel naar de bekende Duitstalige muziekprogramma’s gekeken op ARD en ZDF, dus Reginald kreeg de liefde voor het Duitse levenslied met de paplepel ingegoten en beschikt over een prima kennis van de muziek en artiesten uit die tijd.

Nu de Duitse Schlager aan een voorzichtige revival bezig is en de Oktoberfeesten Nederland veroveren, heeft Reginald de kans gegrepen om dit keer zelf zo’n “Duitse artiest” te zijn. Behalve over een uitstekende stem beschikt Reginald ook over het vermogen om het publiek volledig naar zijn hand te zetten.

Zang en entertainment zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Prettige bijkomstigheid voor deze act is dat Reginald qua oorsprong voor een kwart Duits is en dus vloeiend Duits spreekt, waardoor de act, weliswaar met een knipoog, dusdanig “echt” overkomt dat mensen na afloop hem steevast in het Duits aanspreken ;-) Kortom, Freddy Marcus brengt u melancholie en feest inéén!

Freddy Marcus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Freddy Marcus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Freddy Marcus wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Freddy Marcus. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Freddy Marcus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.