Free Fall boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Free Fall

Free Fall is een enthousiaste, swingende live-showband uit Gelderland, met ervaren muzikanten die hun sporen dik hebben verdiend in het covercircuit. Kortom succes verzekerd!

Free Fall is in 1995 opgericht door de tweelingbroers John en Jim, die respectievelijk de basgitaar en drums bespelen. Naast de basgitaar en drums bestaat de bezetting ook nog uit een (lead) gitarist, toetsenist, percussie en 3 vocalisten.

Zowel zanger als zangeressen zingen de lead- en backing vocals, dit naar gelang het liedje wat als beste bij hem of haar past. Met indrukwekkende meerstemmige vocals en een strakke muzikale begeleiding is Free Fall in staat om bijv. nummers van Earth Wind en Fire, Michael Jackson, Alicia Keys ten gehore te brengen!

Free Fall is een band dat als doel heeft “swingen/dansen”.

Met een repertoire zoals hierboven beschreven en met meer Soul  Funk Motown en Disco en met de daarbij behorende ‘verkleedpartijen’ is Free Fall uitermate geschikt voor bruiloften, discotheken, personeelsfeesten etc.

Voor Free Fall is het spelen het belangrijkste! Dat is ook de reden waarom Free Fall bij ieder optreden het publiek weer razend enthousiast weet te krijgen!

Free Fall is ook in een kleinere bezetting te boeken en indien nodig is Free Fall in staat om akoestisch een avondvullend programma te verzorgen. Zeer toepasselijk wanneer een feest thuis, in de tuin of in een kleine locatie gewenst is.

Free Fall boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Free Fall zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Free Fall wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Free Fall. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Free Fall te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.