Free Record Show boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Free Record Show

Zoek je favoriete cd-single uit de bakken, geef ‘m aan onze DJ en ga los! Onze collectie bestaat uit meer dan 1000 singles die stuk voor stuk de dansvloer vullen en het publiek laat genieten. De cd-bakken zitten bom vol 90s en early 00s singles, van club classics tot R&B en van happy hardcore tot pop & rock!
 
De Free Record Show garandeert een spetterende show met twee tóp DJ's! Zo nu en dan speelt één van de DJ’s zelfs percussie of pakt de saxofoon om een spetterende sax solo weg te geven!

Free Record Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Free Record Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Free Record Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Free Record Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Free Record Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.