Friends Crw boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Friends Crw

Friends Crw, inderdaad jaren geleden begonnen als vriendengroep met een enorme passie voor het freerunnen en Mixed Martial Arts, is uitgegroeid tot een professionele top Crew! Het is dé crew die deze twee hedendaagse en originele sporten tot in de puntjes beheerst en niet alleen hoge ogen scoort binnen de Europese Urban scene maar wie bij uitzondering ook zeer ervaren is in het neerzetten van show's met een choreografie welke niets inlevert op de authenticiteit van de sport en leefwijze.

Friends Crw is inzetbaar voor openingsact's, guerilla acts, demonstraties, clinic's, producties op maat en in combinatie met andere Urban sporten. Zowel voor de corporate events als publieksevenementen hebben zij show's en programma's die geschikt zijn voor de betreffende doelstelling en doelgroep. Regelmatig worden de mannen ingezet voor campagnes van 'brands' die jongeren willen bereiken of zich een jeugdiger of stoerder imago willen aanpassen.

Freerunning is de kunst van het verplaatsen. Dus je gaat van punt A naar punt B en ondertussen maak je gebruik van je omgeving om verschillende trucs te doen, zoals salto’s, vault en nog veel meer tricks. de filosofie achter freerunning is dat je vloeiend moet zijn als water. Je herkent een goeie freerunner dan aan een mooie ‘flow’ hij begeeft zich over de obstakels als ze daar zijn neergezet zodat hij die trucs daar kan doen.

Tricking is een underground vorm van expressie wat van oorsprong van Martial Arts komt. Bij Tricking is het doel jezelf te uitten in movement. Tricking heeft veel invloeden van andere sporten zoals bijvoorbeeld Wushu, Karate, capoeira, breakdance, acrobatiek, turnen enz. Bij tricking zijn er geen regels iedereen doet zijn eigen ding op zijn eigen manier.

Friends Crw combineert en heeft combo's, tricks, jumps en flips waar uw doelgroep gegarandeerd van in beweging komt!

Friends Crw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Friends Crw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Friends Crw wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Friends Crw. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Friends Crw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.