Full Minties boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: In diverse samenstellingen te boeken

Biografie Full Minties

Een opvallende band in mintgroene pakjes; dynamisch, swingend en uitbundig. Twee akoestische gitaren, een mondharmonica en vierstemmige zang. In een hoog tempo wisselen oude en recente hits elkaar af waarbij de bandleden schijnbaar onvermoeibaar choreografieën uitvoeren en op je lachspieren werken met hun droge humor. Het zijn The Full Minties.

Met een repertoire dat stevig is verankerd in de rock ‘n’ roll van de jaren vijftig en zestig, brengen ze shows waarin harmonieuze hoogstandjes, dans en humor een grote rol spelen. Als publiek sta je daarbij niet aan de kant, maar word je actief in het gebeuren betrokken. The Full Minties zijn ‘multi-inzetbaar’, van kleinschalige optredens tot grote podia met een showband(Mintie-Mixed) In het laatste geval worden The Full Minties bijgestaan door Lourens Leeuw ((Louis) bas, zang) en Kees Alkema ((Casey) drums, zang).

Verschillende shows
Het repertoire van The Full Minties heeft zich intussen zo uitgebreid dat het niet meer onder een noemer te vangen is. Daarom is ervoor gekozen elk onderdeel een eigen naam te geven. Een greep uit de vele mogelijkheden:

‘The Rock and Roll Revue’ is een bruisende show vol maffe choreografieën met muziek van onder andere The Beatles, Little Richard, John Travolta en Buddy Holly.
‘Elvis & Elvis’, is een spectaculaire show vol verrassingen, er blijken ineens twee Elvissen te bestaan.
‘Mintie-Mixed’ is de voltallige showband die elke zaal op z’n kop zet.
‘(M)intiem’, is een theatraal liedjesprogramma, geeft een beeld van de sfeer en de muziek van de jaren zestig toen in Nederland het fenomeen “popmuziek” ontstond.
‘The Full Minties Theater-Show’ is een liedjesprogramma voor het theater met een dramatisch verhaal rond de personages Teddy, Dolly, Buddy en Gerry en/of Quintcy.
Bezetting
 

The Full Minties bestaan uit:

Harry Voornhout      ((Buddy) zang, gitaar)
Steven de Korver     ((Teddy) zang, gitaar)
Miranda Bolhuis       ((Dolly) zang, hoelahoep)
Gerjan Kelder          ((Gerry) zang, gitaar en trompet)
en/of Remko Wind   ((Quintcy) piano, zang)
Puntgaaf
Vanaf het begin hebben The Full Minties ervoor gekozen goed gekleed te gaan. De eerste pakken die ze droegen, hadden de kleur mintgroen en na het zien van de film ‘The Full Monty’ werd de naam The Full Minties gekozen. De kleur mintgroen werd het handelsmerk. De Engelse uitdrukking “in mint condition” betekent bovendien in perfecte staat, puntgaaf. En dat is precies waar The Full Minties voor staan!

Full Minties boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Full Minties zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Full Minties wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Full Minties. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Full Minties te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.