Gaaas!!! boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Gaaas!!!

Of het nu gaat om een bescheiden privé feestje of een feesttent vol met 3000 hossende feestgangers, er wordt altijd GAAAS!!! gegeven tot het dak er af gaat!

Met passie en enthousiasme komen deze drie doorgewinterde entertainers niet alleen voor de grootste hits uit Oostenrijk uw feest tot een happening bombarderen, maar brengen zij ook golden oldies en hits van nu in een verassende party- style. Door deze unieke combinatie weten de drie alle gasten op hun hand te krijgen en staan zij garant voor spektakel op het podium maar misschien nog wel meer in de zaal/tent zelf.

GAAAS!!! blijft niet afwachten op het podium maar trekt met trompetten en steirische harmonica uw zaal in waardoor de overweldigende energie van deze mannen nog sneller overslaat op uw gasten. Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feestgangers door de locatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig knetterend feest!

GAAAS!!! DÉ PARTY SENSATIE UIT HET ZUIDEN!

Gaaas!!! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gaaas!!! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gaaas!!! wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gaaas!!!. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gaaas!!! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.