Galaxy Led robots boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Galaxy Led robots

Galaxy Ledrobots zijn menselijke robots met een wereld act die voorbijgangers versteld hebben doen staan, met de vraag: "Zijn ze nou echt of niet?!" Kortom een act die u beslist gezien moet hebben.

Bij Galaxy LedRobots kunnen er verschillende ledrobots worden geboekt voor uw event. Hieronder worden de verschillende ledrobots aan u voorgesteld. De robots kunnen worden ingezet voor het verwelkomen van uw gasten bij de entree, het amuseren van uw gasten tijdens het event en/of als show entertainment!

Mr Galaxy and the Creator

Mr Galaxy and the Creator is de spectaculaire podiumact die het publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond zal bezorgen. Zowel voor jong als oud is dit een geweldige show met een duidelijke boodschap door The Creator.

- Duidelijke boodschap

- Unieke dansmoves

- Confettishooter

- Interactie met het publiek

- Show entertainment van 10± minuten

The Mighty Duo

The Mighty Duo is de combinatie van de blauwe, rode en/of witte LedRobot. Met een hoogte van 2,10 meter is het duo een echte eyecatcher voor uw event. De pakken zijn uitgerust met twee confettishooters, twee LCD schermen (voor promo van het event), zeven RGB Led-kleuren en ingebouwde lasers. Op de LCD schermen kan er voor uw event extra promotie worden gedaan door uw logo en/of een video op de schermen af te spelen.

De robots kunnen zowel gezamenlijk als solo geboekt worden.
De lengte van deze act is mogelijk in:

- Een ronde van 30  minuten

- Een ronde van 45  minuten

- Twee rondes van 30 minuten binnen 3 uur

Blue Stilt Walkers

Anders dan The Mighty Duo lopen The Blue Stilt Walkers op lage stelten, waardoor ze een lengte hebben van 2,30 meter. Ook deze robots zijn  uitgerust met twee confetti shooters, twee LCD schermen (voor promo van het event), zeven RGB Led-kleuren en ingebouwde lasers.  

De robots kunnen zowel gezamenlijk als solo geboekt worden.

De lengte van deze act zijn mogelijk in:

- Een ronde van 60 minuten

- Twee rondes van 30 minuten

De acts zijn geschikt voor discotheken, evenementen, trouwerijen, bedrijfsfeesten en ontvangst animatie aan de deur. Ook hebben wij een muzikale podium act. Een act die niet te beschrijven valt maar live gezien moet worden van Mr Galaxy and the Creator. Kortom een act voor top entertainment!

Galaxy Led robots boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Galaxy Led robots zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Galaxy Led robots wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Galaxy Led robots. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Galaxy Led robots te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.