Gare du Nord boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Gare du Nord

Met hits als 'Marvin & Miles' en 'Beautiful Day', twee gouden platen voor 'Sex ‘n’Jazz' en een platencontract met Blue Note Records is het 7-koppige Gare du Nord helemaal hot.

Maar ook op uw besloten party kun je bij de grooves van 'Sold My Soul' en 'Boogie All Night Long' niet stil blijven staan. Voeg daarbij de zwoele verschijning van de Italiaanse zangeres Dorona Alberti en Gare du Nord is gegarandeerd het sensuele muzikale hoogtepunt van een onvergetelijke avond.

Gare du Nord boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gare du Nord zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gare du Nord wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gare du Nord. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gare du Nord te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.