Geraldine Kemper boeken?

Foto: BNN / RVDA
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Geraldine Kemper

Geraldine Kemper blonde Volendamse maakte furore met haar onvergetelijke lapdance tijdens Sterretje Gezocht. Hiermee bewees deze durfal in één klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Van de 8000 aanmelders kwam Geraldine uit de bus als de presentatrice die BNN zocht. Ze mocht zichzelf meteen bewijzen bij Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Ook was ze vaak te vinden langs de rode loper om BN'ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Voor Spuiten en Slikken maakte ze uiteenlopende items; van vragen stellen op het Binnenhof tot vol in een lesbofeest duiken, of een diepte interview met een transgender. Geraldine informeert de kijker met een open blik. Afgelopen jaar behaalde deze sportieve doorzetter de finale van Expeditie Robinson. Dit jaar is ze een van de presentatoren van het dagelijkse BNN-programma De Social Club.

Geraldine is te boeken voor presentaties, voor evenementen, beurzen en congressen
- Presentaties tot 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

Geraldine Kemper boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Geraldine Kemper zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Geraldine Kemper wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Geraldine Kemper. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Geraldine Kemper te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.