Gerrie Dantuma boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014

Biografie Gerrie Dantuma

Gerrie Dantuma kennen we nog van het vorige seizoen van The Voice of Holland. Gerrie stond toen tegenover winnares Leona Phillipo in The Battle.

Ze is 29 jaar en ze woont in Stiens. Nu heeft ze zichzelf als doel gesteld om The voice of Holland: Live te halen. Gerrie Dantuma doet administratief werk op een school en treed nog ongeveer twee keer per maand op.

Gerrie Dantuma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gerrie Dantuma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gerrie Dantuma wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gerrie Dantuma. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gerrie Dantuma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.