Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet

Gerritje Grijpgraag heeft een onschuldige, gezellige drang om naar alles te grijpen. Hij kijkt in tassen. Hij duwt zijn kop in winkelmandjes. Met zijn vrolijke, onschuldige uitstraling weet hij ook de kleintjes voor zich te winnen.Maar soms wint zijn onweerstaanbare nieuwsgierigheid het van zijn onschuld. Het kost Beesten Piet dan heel veel moeite Gerritje weer te temmen. Gerritje en de Beesten Piet vormen een bijzondere attractie.

Harrie de Haan beschikt over een boeren nieuwsgierigheid. Hij wil gewoon weten wat iedereen gekocht heeft en maakt graag tassen open. Maar hij blijft altijd heel beleefd. Het winkelende publiek stelt het duo Harrie & Bennie de Boeren Piet bijzonder op prijs.

Afhankelijk van de drukte op de boerderij, kan Bennie de Boeren Piet ook zijn vrouw Bertha de Boeren Piet sturen.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.