Gerst boeken?

  • Tijdsduur: 15 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Ik laat je thuis

Biografie Gerst

Wat Gers Pardoel kan, kan ik ook! Dat moet Gerst gedacht hebben bij het horen van de #1 hit 'Ik Neem Je Mee'. Hij schreef en produceerde een carnavalsversie van het nummer met een tegengestelde titel: 'Ik Laat Je Thuis'.

Vlak voor het weekend plaatste Gerst zijn videoclip op Youtube en inmiddels is 'Ik Laat Je Thuis' al ruim 450.000 keer bekeken: dé carnavalshit van 2012 is geboren! Op social media als Twitter en Facebook werd de video massaal verspreid, waardoor de teller op Youtube omhoog schoot.

Gers met zijn hit " Ik laat je thuis" is ook te boeken voor op uw feest.

Gerst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gerst zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gerst wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gerst. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gerst te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.