Geweldige Noten boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: met Bas Muijs & Winston Post

Biografie Geweldige Noten

“Geweldige- Noten”, een muziekspektakel om even lekker mee los te gaan!
Een bijzonder muzikaal programma voor uw bedrijfsfeest of evenement!

Een super meezing muziekspektakel gepresenteerd door Winston Post ( GTST, DWTS ) met als muzikale sidekicks Peter Groenendijk ( componist van o.a. Paul de Leeuw, “Ik heb je lief” ) en Bas Muijs ( GTST, Voetbalvrouwen ).

Het programma van Geweldige Noten:


Muzikaal sing-a-long programma, waarbij het gehele publiek betrokken wordt. Kandidaten of teams spelen voor een prijs, die beschikbaar wordt gesteld door het bedrijf waarvoor opgetreden wordt.

Winston heeft een aantal vrij vertaalde teksten van bekende songs die hij op zijn bijzondere wijze voordraagt.
Is het bijvoorbeeld een Engelse tekst, dan zal deze bijvoorbeeld in het Nederlands worden voorgedragen en vice versa. De bedoeling is dat de kandidaten of teams moeten raden welke artiest en titel bedoeld wordt.
Degene die het denken te weten rennen naar voren, degene die als eerste een klap op de knop van de desk geeft mag vervolgens het antwoord geven.

Bij goed antwoord moet degene het liedje voor een deel mee kunnen zingen, uiteraard ondersteund door het publiek en onder muzikale begeleiding van het trio.
Bij fout antwoord krijgt een ander of ander team de kans om het antwoord te geven.
Door het wedstrijdelement ontstaat er behoorlijke hilariteit, maar ook saamhorigheid wanneer het publiek aanmoedigt en meezingt. Het repertoire bestaat uit zeer bekende (inter)nationale songs met een hoog meezinggehalte.

Tijdsduur programma : 60 minuten met aansluitend ½ uur Meet & Greet.

Geweldige Noten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Geweldige Noten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Geweldige Noten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Geweldige Noten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Geweldige Noten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.