Geza Weisz boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Geza Weisz

Acteur en presentator Géza Weisz is bekend van de film Alleen Maar Nette Mensen en het programma Expeditie Robinson 2013. Daarnaast is hij één van Amsterdam's meest gewilde DJ's en heeft hij zijn eigen partyconcept Het Klassenfeestje dat meerdere keren per jaar plaatsvindt in een uitverkocht AIR en Paradiso.

Weisz speelde eerder een belangrijke rol in de Carry Slee-verfilming Timboektoe en was te zien in Happy End, het derde deel van de Leedvermaak-trilogie van zijn vader Franz.

Kort na de film Alleen Maar Nette Mensen speelde Géza een grote rol in de populaire serie Verliefd op Ibiza. OOK vertolkt hij de rol van Wiplala in de gelijknamige familiefilm die eind 2014 draait in de Nederlandse bioscopen.

Ook speelde Géza al gastrollen in series als Keyzer & De Boer Advocaten, IC, Roes en Zoop. In het theater was de jonge acteur al te zien in de voorstelling Pleuris op de Parade en tijdens het Over 't IJ-festival met het stuk River & Mountain.

Geza Weisz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Geza Weisz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Geza Weisz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Geza Weisz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Geza Weisz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.