Giel Beelen boeken?

Giel Beelen Boeken / Giel Beelen Inhuren voor een optreden
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio Veronica / 90`s en hits van nu

Biografie Giel Beelen

Hij heeft alles gedaan wat God verboden heeft. Zijn verleden is een en al sex (hij liet zich pijpen door een callgirl), drugs (hij testte alle planten, poeders en paddestoelen) en rock ’n roll (een dronken Bonnie St Claire rende scheldend de studio uit) En dat allemaal live op de zender. Of het allemaal niet schokkend genoeg was, verscheen hij ook nog poedelnaakt naast Gerard Joling in een TV-spotje.

Maar er is ook een andere kant aan Giel Beelen. Hij is al jaren keurig getrouwd, kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en heeft dozijnen verschillende banen gehad in radioland. Zo werkt hij als tiener al als technicus bij Noordzee FM, Classic FM en Radio 10 Gold, produceert hij bij Stenders In De Middag en later, als hij allang en breed 3FM DJ is, helpt hij de 3FM internet redactie regelmatig uit de brand.

Giel heeft de radio al vroeg in de gaten. Al vanaf zijn achtste levensjaar wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma's als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier. Door Giel's voorliefde voor spraakmakende, eerlijke radio verslijt hij heel wat omroepen. In september 2003 neemt Giel afscheid van zijn geliefde nachtzendtijd om ’s avonds Gigagiel en Hard en Giel te presenteren bij de NPS op 3FM. Vanaf 17 Mei 2004 heeft Giel Beelen de 3FM Ochtendshow onder zijn hoede. 'GIEL' is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op 3FM en voor de freaks is er in de nacht van vrijdag op zaterdag 'Nachtegiel' van 01:00 tot 03:30 uur.

Giel Beelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Giel Beelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Giel Beelen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Giel Beelen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Giel Beelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.