Gijs Staverman boeken?

Gijs Staverman Boeken / Gijs Staverman Inhuren voor een optreden
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio 2 / 90`s en hits van nu

Biografie Gijs Staverman

Gijs Staverman wordt geboren op 23 maart 1966 in Alkmaar. Hij start zijn carrière als DJ bij de lokale ziekenomroep, het serieuze werk begint in 1991 wanneer hij zijn intrede doet bij Veronica FM. Hier presenteerde hij onder andere Ook Goedemorgen, de Nederlandse Top-40 en De Mega Top 50. Al snel worden ook de eerste stappen in televisieland gezet met de presentatie van De Nederlandse Top 40. Na succesvolle tv-programma’s als Veronica goes down under, Streetlive en Boobytrap, maakte hij in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Hier presenteerde hij onder andere Starmaker, Lovetest, Typisch ’90, Staverman Ziet Alles en De Farm. Voor RTL4 presenteerde hij de programma’s Boarding Now en Nederland vs. de wereld.Bij Yorin FM was hij te horen in de programma’s Gijs en Wout in de middag, Staverman op Stelten en Stavermans Classics. In 2002 start Gijs zijn eigen bedrijf Staverman Studios. Een creatief media bureau die klanten helpt met hun media behoefte.

De overstap naar Q-music maakt hij in de zomer van 2006 waar hij iedere werkdag van 10.00 uur tot 13.00 uur zijn eigen radioprogramma presenteert. Q-music profileert zich duidelijk als het radiostation voor de actieve jong volwassen luisteraar. Q-music bereikt wekelijks ruim 2,5 miljoen verschillende luisteraars.

Ook is Gijs regelmatig te zien als presentator bij RTL Boulevard. Dagelijks kijken hier ruim 1 miljoen mensen naar. Gijs Staverman is nu te zien als presentator van het tv programma: Ik kom bij je eten, wat het afgelopen seizoen, zo rond 1 miljoen kijkers trok.

Gijs Staverman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gijs Staverman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gijs Staverman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gijs Staverman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gijs Staverman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.