Gin Dutch boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 danseressen

Biografie Gin Dutch

Gin was vijftien toen ze in een hiphopgroep begon. 'Toen was ik als meisje al uniek. Zangeressen binnen de hiphop zie je natuurlijk veel, maar rappers niet. Ik kende toen Fox ook al, die nog steeds beats voor mij verzorgt'. Uiteindelijk is Gin in Amerika terecht gekomen. 'Ik was daar om mijn single te promoten. Ik wilde weten wat men in Amerika daarvan vond. Ik zou voor drie weken gaan, maar het is drie maanden geworden. Ik heb in het voorprogramma van Scarface gestaan en met Too $hort gerapt. Ik kreeg de microfoon en iedereen ging uit zijn dak. KRS One was heel enthousiast. Ik ben veel in de studio geweest en heb veel geleerd'.
 
Eenmaal terug in Nederland werkt ze samen met DJ Paul Elstak & Mental Theo. Het nummer 'Raving Beats' wordt meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube. Ook stond Gin live in de Ziggo Dome voor een duet met Tino Martin. Het nummer ‘Dat ik je zo zou missen’ is nu te zien op zijn youtube kanaal. Haar nieuwste single “Hoes Around’ doet het waanzinnig op de online platforms en inmiddels is haar album ‘Wasted’ een feit!

The Voice of Holland

Afgelopen weekend was Gin Dutch te zien in The Voice Of Holland op RTL 4. De vrouwelijke rapper uit Enschede zong tijdens haar blind auditie James Brown's "I Got You" beter bekend als "I Feel Good". Met deze nieuwe versie wist ze een plek te bemachtigen in het team van Ali B.
 

Gin Dutch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gin Dutch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gin Dutch wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gin Dutch. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gin Dutch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.