Gino Politi boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Gino Politi

Door de jaren heen heeft Gino de nodige ervaringen opgedaan in Cafés, op chique Diner Party’s, Themafeesten, Braderieën, Gala's, Modeshows, Bedrijfsfeesten, Sportevenementen, Grote Concerten en zelfs bij Kerkdiensten.Hoewel Gino volledig allround is, lukt het hem toch elke keer om een evenement te voorzien van een extra ingrediënt: zijn mediteraanse passie wordt temperamentvol gebracht.

Met zijn grote hit "VIVA LA MAMMA" wordt natuurlijk het accent op de Ital iaanse muziek gelegd, maar juist de opzwepende, ritmische en tropische Zuid- Amerikaanse klanken begeleid door percussie zullen u vanzel fsprekend aan het dansen krijgen. Of l iever swingen op een evergreen? Ook dat kan! Wanneer u het wenst, kan Gino met zijn uitgebreide repertoire zelfs een sprongetje maken naar het Nederlandstaligelied. Alles is mogel ijk en helemaal niets moet. En juist dat maakt een optreden van Gino uniek in zijn soort. Wanneer u een rustig en sfeervol diner organiseert kan Gino op gepaste wijze de muzikale oml ijsting verzorgen.

Heeft u er ooit wel eens een moment aan gedacht om bijvoorbeeld Andrea Bocelli voor uw huwelijksceremonie te boeken? Hiervoor zult u waarschijnlijk uw totale budget moeten aanspreken. En hele goede optie ,en voor een
paar Euro's minder, boekt u Gino. Gino is ook in de semi-klassieke muziek zeer bedreven. En ook hier zult u wederom van de ene verbazing in de andere rollen.

Zingend vanuit een luchtballon of in een Venetiaanse gondel, Gino Politi is zeer breed inzetbaar, en de mogelijkheden zijn onbegrensd! Optreden voor duizenden mensen begeleidt door een grote band, de show stelen met zijn conga's voor honderden mensen, tientallen gasten vermaken in een intieme sfeer ondersteund door een pianist of als one-man show zichzelf begeleidend op een akoestische gitaar; Gino past in elk plaatje. Van Ramazotti tot Pavarotti...

Gino zult u niet snel vergeten. Sterker nog: We want more.... ...much more!

Gino Politi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gino Politi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gino Politi wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gino Politi. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gino Politi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.