Gipfel Power boeken?

  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Gipfel Power

Gipfel Power staat voor spass und stimmung. Wie Gipfel Power boekt voor een feestje of evenement zal er zeker van zijn dat het dak eraf gaat. Roy Stekhuizen die verantwoordelijk is voor de Steirische harmonica en zang loopt al heel wat jaartjes mee in de muziek. Op zeer jong leeftijd rende hij al rond met de accordeon van zijn opa. Na wat ervaring in orkestjes ging hij met 19 jaar spelen als accordeonist bij de bekende Anseltaler. Hier groeide hij uit tot een volwaardig entertainer. In 2012 ging Roy als zelfstandig ondernemer verder met een nieuw duo Tiroler Teufel. Hier trad hij op bij bekende festivals zoals zwarte cross,het grote oktoberfeest Sittard en ddn festival.

Heden mag Roy met trots zeggen dat hij veel tijd en investering in Gipfel Power heeft gestoken en wekelijks samen met Dave van Ewijk, menig feesttent laat swingen. Dave van Ewijk werd ook al op jonge leeftijd de muziek met de paplepel ingegoten. Zo was zijn vader drummer bij de Palemiger Spatzen. Dave rende al op jonge leeftijd met zijn trommelstokjes rond en sloeg op alles wat hij tegen kwam. Na het spelen met zijn trommeltje en de nodige lessen bij pa ging hij ervaring opdoen bij duo Reality en Tirol Sound. Ook werkte hij bij de bekende muziekzaak Stalmeijer.

Dave en Roy voelen elkaar op het podium perfect aan, en zorgen samen voor 100% stimmung en te boeken als Gipfel Power.

Gipfel Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gipfel Power zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gipfel Power wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gipfel Power. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gipfel Power te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.