Glance boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Extravagante Glitter Popcoverband

Biografie Glance

Glance is Show, party, extravagantie, energie, interactiviteit, extreme kleding, glitter & glamour en heel veel power: je haalt het in huis met 'Glance'!!

Als je op zoek bent naar een band voor jouw feest, kies je dan een band die probeert de trends bij te houden of een band die de trend zet?
Glance zét de trend als het om entertainmentwaarde en kwaliteit gaat! Zonder twijfel!

De professionele zeven of negenmansformatie "Glance" is als sinds 2001 de meest "Extravagante Glitter Popcoverband", die u voor uw feest kunt hebben. "Glance" maakt uw bedrijfsfeest, themafeest, personeelsfeest, huwelijk, openingsfeest, reünie, festival of andere evenement, compleet. Van rock tot soul, dance en disco; "Glance" is de ideale band voor échte feestbeesten.

Door de jaren heen hebben de ervaren muzikanten een formidabele live-reputatie weten op te bouwen. Samen staan ze garant voor een wervelende show vol bekende hits, humor, energie, enthousiasme en kwaliteit. Kortom: "Over the top Entertainment". Woorden schieten te kort; Beleven is geloven!

Publiek uit z’n dak, band uit z’n dak! En zo hoort het.

Bandleden Glance :

Het front van de band wordt gevormd door:  Één zanger + 2 zangeressen.
Zij worden begeleid door: Bas, Drums, Toetsen, Gitaar, Saxofoon en Trompet. Samen dus 9 personen.
In uitzonderingsgevallen is de band ook als '7-mans' formatie te boeken.

Daarnaast zijn er standaard nog 2 personen bij voor de techniek (geluid & licht).

Kortom: “Glance sparks up your party!”

Glance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Glance zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Glance wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Glance. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Glance te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.