Glen Faria boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Glen Faria

Glen Faria, vroeger bekend als MC Fit, is een veelzijdige creatieveling uit Amsterdam. Naast hiphopartiest is Glen theatermaker en songwriter. Voor het brede publiek wordt Glen bekend als lid van de hiphopformatie Flinke Namen, die hij samen met Sef, Murth the Man-O-Script en The Flexican vormt. In 2009 verschijnt het debuutalbum van deze groep, met hits als “Wolken” en “Als Zij Langs Loopt”.

Na het succes met Flinke Namen richt Glen zich onder zijn toenmalige artiestennaam MC Fit op zijn solowerk. In 2013 verschijnt zijn debuutalbum “Glen Faria”. Glen staat bekend om zijn oprechte muziek, waarbij hij zang en rap moeiteloos met elkaar combineert. Momenteel focust hij zich vooral op songwriting en draagt hij achter de schermen bij aan de ontwikkeling en het succes van verschillende artiesten.

Glen Faria boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Glen Faria zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Glen Faria wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Glen Faria. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Glen Faria te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.