Glenn de Koning boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Glenn de Koning

Glenn de Koning is geboren op 24 juli 1988 Zaandam.

Op jonge leeftijd kwam Glenn de Koning erachter dat hij iets had met muziek. Al van jongs af aan ging hij regelmatig met zijn oom mee naar de repetities van de band waar zijn oom in speelt. Zo ontdekte hij dat hij de muziekinstrumenten erg interessant vond.

Met kerst 2001 toen Glenn de Koning 13 jaar was kreeg hij van zijn ouders een keyboard en ging op les. Dit heeft hij een jaar vol gehouden maar uiteindelijk bleek Glenn zijn liefde meer bij zingen te liggen. Hij schafte een microfoon met versterker aan en is op zolder fanatiek gaan oefenen. Om het gelijk goed aan te pakken ging Glenn zanglessen volgen bij Aleida van Dongen in Zaandijk.

Op 16 jarige leeftijd mag hij dan eindelijk gaan optreden en zingt in vele cafés en verenigingen in de Zaanstreek voornamelijk Nederlandse hits.

Al snel weet Glenn de Koning het zeker; hij wil graag doorgaan met zingen. Hij vind het geweldig om de mensen te zien genieten. Na een onderbreking van een jaar hervat ij bij Jozien in Zaandam zijn zanglessen omdat hij voelt dat hij zich hiermee verder kan ontwikkelen als zanger.

In Maart 2008 verschijnt de eerste single: “Als ik de hemel kon bewegen”.
Tijdens een groot georganiseerde CD presentatie in Wormerveer ontvangt Glenn uit de handen van niemand minder dan Wolter kroes het eerste exemplaar!
Na de lancering van de eerste single gaat het snel met de carrière van Glenn. Er volgen vele optredens door het land om de single te promoten, waaronder de zomertoer van Radio NL en Tv Oranje, het Jordaanfestival in Amsterdam en het Mega Piraten Festijn in Lutjebroek.

In Oktober 2008 ging Glenn in gesprek met tekstschrijver Bram Koning voor een nieuw nummer. Bram heeft een prachtige ballad geschreven: ''Zeg maar niets''. Dit nummer is in december opgenomen in de Bullet Sound Studio's in Nederhorst den Berg. In Januari 2009 is het nummer uitgebracht. Ook deze release ging vergezeld van een grootse CD presentatie. In Zaandam is het eerste exemplaar aan Glenn overhandigd door Peter Beense. Vele collega artiesten zongen tijdens de presentatie en de vele genodigden en fans waren getuige van een geweldige CD presentatie met mini optreden van zanger Glenn de koning!

2009 gaat zonder twijfel een succesvol jaar worden voor Glenn. De single “Zeg maar niets” wordt goed ontvangen en veelvuldig gedraaid op diverse stations. Ook de bijbehorende videoclip komt regelmatig voorbij bij vele zenders. Glenn gaat met verschillende artiestenreizen mee en hij zal dit jaar een aantal grote optredens verzorgen.

Kortom, muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Glenn de Koning en we zullen nog veel van deze jonge succesvolle zanger uit de Zaanstreek gaan horen!

Glenn de Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Glenn de Koning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Glenn de Koning wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Glenn de Koning. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Glenn de Koning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.