GoetFoud Live Band boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie GoetFoud Live Band

GoetFoud Live Band is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren en gedreven professionele muzikanten.

De band speelt met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live. Nederlandstalig, dance, medleys&mashups, pop&rock, meezingers en voor de liefhebbers een ware gabbermedley…het passeert allemaal de revue. Het repertoire is constant in beweging en bevat de beste hitsongs van toen en de heetste hits van nu.

Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten kom je de band tegen. De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken. Sneekweek, Spektakel op het Plein, Paradiso, Dicky Woodstock en vele honderden openbare optredens en privefeesten heeft de band achter haar naam staan.

GoetFoud Live Band werkt samen met vaste professionele technici die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen.

Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij prentenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken.

Ons motto:

Dansen, hossen en springen tot de vloer het begeeft en het dak eraf gaat..!!

GoetFoud Live Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over GoetFoud Live Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over GoetFoud Live Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van GoetFoud Live Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over GoetFoud Live Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.