Gooise Vrouwen Band boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW

Biografie Gooise Vrouwen Band

Bij Gooise Vrouwen denkt men misschien automatisch aan het 'lief en leed in het Gooi', maar vanaf nu staat een avondje Gooise Vrouwen vooral voor een avondje Rock ’n Roll. Rock coverband Gooise Vrouwen bestaat uit een vriendengroep van vijf ervaren muzikanten die bij elk optreden van het podium afknallen. Ze spelen een zorgvuldig uitgekozen repertoire welke uiteen loopt van 60’s classics van Otis Redding, The Beatles en Elvis tot hedendaagse rock van Stereophonics, Coldplay en Kings of Leon.

Zorgvuldig omdat de liedjes perfect matchen bij het eigenzinnige stemgeluid van de leadzanger Daniel Boissevain (diverse films / Wild Romance / Doe Maar), aangevuld door het harde stemgeluid van Ricardo Pronk (Billy the Kit / Anouk) en de zwoele stem van Roland Dirkse (Anouk) zoals in de nummers 'When Doves Cry' (Prince) en 'Feelin Allright' (Joe Cocker). Ook gewaagde 80’s classics als 'Tainted Love' (Softcell) en 'Once in a Lifetime' (Talking Heads) worden in een eigen jasje gestoken. Rustige nummers als 'Waiting on a Friend' (Stones) en 'High & Dry' (Radiohead) ontbreken niet in het gevarieerde repertoire van de Gooise Vrouwen.

Samen met Andre Kemp (Billy the Kid / Kane) op drums en Wiboud Burkens (Marco Borsato) op toetsen brengen ze alleen de allerbekendste rockcovers. Kortom: Gooise Vrouwen staat voor spektakel en een onvergetelijke avond Rock / n Roll!

Gooise Vrouwen Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gooise Vrouwen Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gooise Vrouwen Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gooise Vrouwen Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gooise Vrouwen Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.