Grant en Forsyth boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 5.350,- excl. BTW

Biografie Grant en Forsyth

Grant en Forsyth vierden in de jaren zeventig furore met de Engelse formatie Guys 'n Dolls. Dit populaire zestal zong de ene hit na de andere naar de toppen van de internationale hitparades, en hun sprankelende vertolkingen van songs als "You're My World", "You Don't Have To Say You Love Me", en "How Do You Mend A Broken Heart", gelden nu niet voor niets als moderne klassiekers. Maar ook het leven van Grant en Forsyth  gaat niet altijd over rozen. Er leek geen einde aan de succesreeks te komen, maar toen de ene Guy na de andere Doll de druk van het sterrendom niet meer aan kon en de groep verliet, bleven Grant en Forsyth begin jaren tachtig alleen over en konden ze als duo weer helemaal van voor af aan beginnen.

Grant en Forsyth  besloten niet bij de pakken neer te gaan zitten. Daarvoor stroomde er ook te veel artiestenbloed door hun aderen. Julie is de dochter van de Engelse televisiepersoonlijkheid Bruce Forsyth. Nadat ze de toneelschool van London afgemaakt had, werkte ze als fotomodel en gaf ze Engelse les voor Franse en Duitse TV- en radiostations. Haar plaatdebuut maakte ze op de elpee "Cosmic Wheels" van Donovan. Dominic koos na zijn studio aan de kunstacademie voor de popmuziek. Hij werkte jaren in Rome als sessiemuzikant, tot hij terugkeerde naar Engeland om tot de Guys 'n Dolls toe te treden.

Na het uiteenvallen van laatstgenoemde groep besloten Julie en Dominic om vanuit Nederland als Grant & Forsyth de wereld opnieuw te gaan veroveren.

Na een paar magere jaren van opbouw bleek dat echt talent altijd weer daar terechtkomt waar het thuishoort... in de hitparade! Grant & Forsyth scoorden in '88 hun eerste hits met "The Sun Ain't Gonna Shine Anymore" en "Anything For You" en begonnen daarmee een niet te stuiten opmars in de Nederlandse populaire muziek.

Grant en Forsyth boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Grant en Forsyth zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Grant en Forsyth wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Grant en Forsyth. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Grant en Forsyth te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.