GrooveLine boeken?

GrooveLine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 1500 pers.
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Besloten feesten € 5495,- excl.

Biografie GrooveLine

Gekenmerkt door een frisse uitstraling, onuitputtelijke energie, gedegen ervaring, enorm veel enthousiasme en hoogstaand muzikaal vakmanschap, is de Nederlandse band Grooveline een band zoals er maar héél weinig van zijn in Nederland!

Waar vele bands zich kenmerken als ‘hoog entertainmentgehalte’ of ‘alleen de nieuwste hits’, is Grooveline een band die het ‘complete allround pakket’ in huis heeft. Niet alleen de discokrakers uit de jaren 70 maar ook de binnen- en buitenlandse hits van de 90’s tot nu toe worden door Grooveline, onder andere via medleys, op een kleurrijke en originele manier gebracht en weten daarmee iedere seconde van hun optreden de aandacht te vangen!

Met een adembenemend front met daarachter een dampende en swingende band wordt het geheel ook nog eens fantastisch ondersteund door een full color LED-wall die op variabele manieren ingezet kan worden en bij ieder optreden aanwezig is Kortom hi-tech ‘anno 2015’ vormt een niet onbelangrijk deel van deze fantastische avondvullende show.

GrooveLine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over GrooveLine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over GrooveLine wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van GrooveLine. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over GrooveLine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.