Groovy Lights boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Groovy Lights

The Groovy Lights crew brengt een act op Internationaal niveau. Een spectaculaire show met verlichte kostuums en dans.  De kostuums van vandaag worden met de grootste precisie draadloos aangestuurd via een speciaal
ontwikkeld computerprogramma zodat niet enkel de lichtdraden draadloos op het ritme van de muziek kunnen gestuurd worden maar ook dat het visueel effect veel dynamischer en ruimer wordt gemaakt om leukste visuele illusies te creëren.

De Groovy Lights heeft een eigen technisch team achter zich staan om al deze creatieve en technische uitdagingen te verwezenlijken, zelfs voor dergelijke software als productontwikkelaar hebben ze de
juiste krachten in huis. The Groovy Light staan ondertussen gekend voor de uitwerking van originele acts in combinaties met illusie en High-Tech.

Groovy Lights boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Groovy Lights zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Groovy Lights wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Groovy Lights. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Groovy Lights te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.