Guido Frissen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Guido Frissen

Guido Frissen verkreeg zijn bekendheid als frontzanger van de in Limburg alom bekende band de Schintaler. Later vormde hij enkele jaren het duo Martin & Guido, samen met zijn Schintaler maatje Martin Diederen.

Schintaler brak midden jaren 90 door in het zuiden van het land, met de single ‘Mien Limburgs Landj’.

De band, die Limburgse nummers in een ‘polka’ jasje stak, bracht in hetzelfde jaar hun debuut cd ‘Golvend Heuvelland’ uit, met hitsingles als ‘Greumelevlaai, ‘Limburgse Meid’, en ‘Veer hubbe zin d’rin’. Ook de volgende albums werden heel positief onthaald en de daarop volgende jaren toerde de groep door heel het land met hun Limburgse feestmuziek.

Tegenwoordig treedt Guido voornamelijk op als solo artiest. Uiteraard speelt hij nog veel nummers van het oude Schintaler repertoire, aangevuld met nieuw, fris materiaal. Ook deze nieuwe muziek zit weer vol ‘polka’ invloeden, waardoor ieder optreden van Guido een swingend feest wordt!

Guido Frissen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guido Frissen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guido Frissen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guido Frissen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guido Frissen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.