Guilty Pleasures boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Guilty Pleasures

Ben jij PROUD to be FOUT! en kan je jouw brandende verlangen naar de Spicegirls nergens kwijt! Dan is The Guilty Pleasure Coverband DE band voor jou! Kontjes draaien en zwiere zwaaien op Def Rhymz, de Macarena of hardgaan op de Party Animals, het kan!

Vier krachtige heren en twee beeldschone dames nemen je mee terug in de tijd van Gameboys, snoepkettingen en schoolfeestjes. Het hoeft niet bij dromen van vroeger te blijven. The Guilty Pleasure Coverband brengt speciaal voor jou het vroeger terug naar NU! Een feest is gegarandeerd!

Wij zijn Proud to be fout! Jij ook?!

Guilty Pleasures boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guilty Pleasures zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guilty Pleasures wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guilty Pleasures. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guilty Pleasures te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.