Guimar boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 575,- excl. BTW

Biografie Guimar

De nu 16 jarige Guimar is een geboren talent. Alles bij Guimar staat in het teken van de muziek. Als peuter al was hij in de ban van muziek. Niet zo vreemd dus dat hij als vijfjarige jongen al in een koor zong. Hij deed mee met Kinderen voor Kinderen, de Theaterproductie Oebele met Joris Lutz en VOF de Kunst. Vanaf zijn tiende jaar treedt hij solo op. Podium ervaring doet hij op met optredens als Muziekfeest op het Plein, De Sterrenparade, Het Bevrijdingsfestival.

In 2007 komt hij in contact met Emile Hartkamp die nummers voor hem gaat schrijven. Er wordt een single en een maxi single uitgebracht waarna een Debuut album natuurlijk niet uit kon blijven en die is er nu met He Meissie.

Guimar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Guimar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Guimar wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Guimar. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guimar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.