Gullie boeken?

  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Gullie

De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van Feesthits als ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’, ‘Pils’ en ‘Genderneutraal’. En eerder te zien op o.a. Dumpert, Flabber, VKMag, Omroep Brabant, TV Oranje en te horen op o.a. Radio 538, QMusic en 3FM. Hij is een echte allemansvriend, feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, genderneutraal en alles d’r tussenin.

Boekingen Gullie

Maakt hem allemaal helemaal niks uit. Ja hij lust gewoon graag een pilsje en is voor helemaal niemand bang. Want Gullie drinkt bier als water. Dus Jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben.

Gullie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gullie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gullie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gullie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gullie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.