Halloween Popcornstand boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Halloween Popcornstand

Onze griezelige heks is aan het toveren in een karretje. Walmen rook en een heerlijke geur komt hieruit. Wat zou er toch gebeuren in dat karretje?

Dan ineens.. met een magische toverzwaai valt er allemaal popcorn van boven uit het karretje naar beneden. Dat was dus die heerlijke lucht en daar kwamen de rook walmen vandaan. Er werd gewoon heerlijke popcorn gebakken.

Praktische informatie over de Halloween Popcornstand:

  • Inclusief 1 persoon begeleiding gekleed als Heks of Griezel.
  • Onbeperkt uitdelen van popcorn.

Halloween Popcornstand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Halloween Popcornstand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Halloween Popcornstand wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Halloween Popcornstand. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Halloween Popcornstand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.