Hans de Booij boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Hans de Booij

Na enkele jaren in betrekkelijke rust te hebben doorgebracht, begint het podium weer te lonken. Wat in 2006 begon met de publicatie van zijn nieuwe boek ‘de laatste jaren van onsterfelijkheid’ krijgt in het nieuwe seizoen zijn vervolg met een heuse theater-tour.

Uiteraard zullen zijn bekende hits zoals ‘Een vrouw zoals jij’, ‘Annabel’. ‘Thuis ben’ en ‘Ik hou van alle vrouwen’ niet ontbreken, maar Hans de Booij wil niet op oude roem teren. Zijn hernieuwde bevlogenheid met het vak heeft geresulteerd in een creatieve eruptie en scheppingsdrang. Het resultaat is een gloednieuwe cd, boordevol nieuwe chansons (zelfs Franstalig) die een gerijpte, gelouterde maar nog altijd bevlogen.

Hans de Booij laat horen. Variërend van ingetogen en intiem tot uitbundig en expressief.

Hans de Booij boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hans de Booij zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hans de Booij wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hans de Booij. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hans de Booij te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.