Hans Freie boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Hans Freie

Als One Man Band treedt Hans Freie op met zijn prachtige piano. Hans is bijna overal inzetbaar en met zijn fantastische pianospel biedt hij een uiterst interactieve show. Het publiek mag meezingen of meespelen, niets is te gek. Met het enthousiasme dat Hans bij elk optreden brengt, wint hij het publiek voor zich en dat heeft positieve invloed op ieder feest. Overal waar Hans komt, is er meteen gezelligheid en veel plezier. Bekijk hier de foto’s van Hans Freie.

Hans Freie is al jaren professioneel actief in heel Nederland en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het muzikale vak. Hij speelde in verschillende bands zoals Social Heat, Maxim en Duo Penotti. Hans is ook te boeken als duo met zangeres Eefje Polman, een dame met een geweldige stem en uitstraling. Het repertoire dat Hans brengt, kan met recht allround genoemd worden. Hij heeft voor ieder wat wils of het nu gaat om easy listening, gezellige meezingers, hits uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 of hits van nu. Hans heeft muziek voor alle leeftijden. Als geen ander kent hij het wenspatroon van zijn opdrachtgevers en dat komt door zijn jarenlange ervaring.

Met zijn geluidsinstallatie (A-set tot 250 personen), smaakvolle kleding en entourage kan Hans geboekt worden voor privéfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen.

Hans Freie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hans Freie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hans Freie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hans Freie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hans Freie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.