Hans Kazan boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vele mogelijkheden, ook als spreker/presentator/inspirator/motivator

Biografie Hans Kazan

Hans Kazàn, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hans Kazàn begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won Hans Kazàn op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!  


Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazàn nu, 34 jaar later, nog steeds! Hans Kazàn produceert al jarenlang zijn eigen magic shows voor theater en televisie en ook presenteerde Hans Kazàn vele verschillende amusementsprogramma´s waaronder maar liefst 850 afleveringen van het bekende televisie-programma Prijzenslag (The price is right).

Boekingsmogelijkheden Hans Kazan

Spreker en inspirator op seminars en congressen

Hans Kazàn is inmiddels een van Nederlands meest gevraagde gastsprekers. Zijn op maat gemaakte presentaties, versterkt met verbluffende magische effecten, worden in brede kring gewaardeerd.
Diverse internationale organisaties, zoals ABN AMRO, Akzo, Philips, Holiday Inn Hotels, Aegon en vele anderen nodigden Hans al uit om hun medewerkers, relaties en gasten te motiveren, te inspireren en te entertainen.
Kijk voor meer informatie en testimonials op www.hanskazan.nl

Stand-up magic
Non-stop lachen en verbazing. Dát is de interactieve stand-up-magicshow van Hans Kazàn.Met veel humor vertelt hij waar gebeurde anekdotes en schudt ondertussen schijnbaar moeiteloos en in hoog tempo de meest verbijsterende acts uit zijn mouw. Al meer dan een kwart eeuw staat Hans aan de top in de wonderlijke wereld van de illusie. Entertainment waarover gegarandeerd nog lang wordt gesproken!
Presentatie is mogelijk in de Nederlandse en de Engelse taal.

Gastheer en presentator
Hans Kazàn is veel gevraagd als gastheer en presentator voor zowel zakelijke evenementen als entertainment programma´s.
 
Hans Kazàn & Magic Unlimited
Oscar en Renzo Kazàn vormen samen met Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Deze succesvolle internationale entertainers presenteren een swingende show boordevol energie, humor, romantiek en natuurlijk verbijsterende illusies. U kunt ook een combinatie boeken van Hans Kazàn samen met Magic Unlimited.
2 generations in magic!

Naast presentator en magic entertainer is Hans Kazàn een veelgevraagd  motivational & inspirational speaker in het bedrijfsleven.

 

Hans Kazan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hans Kazan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hans Kazan wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hans Kazan. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hans Kazan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.