Hans Schot boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Hans Schot

Hans Schot is een door de wol geverfde zanger/gitarist/bassist die al ruim 25 jaar in het vak zit. Met zijn eerste bandje Tussen Haakjes behaalde hij al op 16 jarige leeftijd in 1983 de toenmalige tippparade. Op zijn 21 trad hij op met menig artiest bij het toenmalige Bluesette, een gerenomeerde beroepsformatie. Later speelde hij in formaties als You & Me, Nightshift en fullhouse. Drie jaar lang toerde hij met Tineke Schouten langs alle grote

theaters en entertainde hij menigeen in de Eftelingband. De laatste 5 jaar heeft Hans voornamelijk akoestisch opgetreden als frontman van De Heeren van het Goede leven. Een optreden van Hans is up-close and personal, tussen u en uw gasten op een aangenaam geluidsniveau akoestisch of licht versterkt. Het herkenbare repertoire bestaat uit sfeervolle achtergrond-liedjes ,maar ook die gezellige meezinger van weleer, pop, country , nederlandstalig, alles kan. Hans wordt vergezeld door zijn eigen muzikale duikboot vol toeters en bellen en een goed humeur.

Hans Schot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hans Schot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hans Schot wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hans Schot. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hans Schot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.