Happy 4 Tune boeken?

  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.950,- excl. BTW

Biografie Happy 4 Tune

Happy 4 Tune bestaat uit bekende zangeressen die allen het gezicht waren van populaire 90's acts, als….. DJ Paul Elstak, Critical Mass, T-Spoon, 4Tune Fairytales. Zij scoorde stuk voor stuk dikke hits in het genre Happy Hardcore.

Zoals de naam al doet vermoeden staan er telkens 4 personen centraal in een show van Happy 4 Tune. Te weten; 3 zangeressen en een energieke rapper. Zij presenteren aan schat aan happy songs die de recessie even doet vergeten!

Laat je mee terugnemen in de tijd, met onvergetelijke hits als; Rainbow in the Sky, The Promised Land, My Little Fantasy, Burning Love, Next Generation en natuurlijk.. Keep on Smiling!

Happy 4 Tune boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Happy 4 Tune zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Happy 4 Tune wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Happy 4 Tune. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Happy 4 Tune te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.