Happy Ouwer boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 895,- excl. BTW

Biografie Happy Ouwer

ls er één muziekduo is met een ultiem gevoel voor humor en relativeringsvermogen de klippen van moeilijkheden en sores met een dikke knipoog weet te pareren is dat wel Happy Ouwer; over die knipogen direct meer.

Je kunt toch gerust stellen dat heel Druten ondertussen wel weet dat het feestduo bestaat uit Ewald Janssen (1966) en Arno Peters (1970). Ewald en Arno zijn geboren en getogen Drutenaren die als feestduo ook landelijk steeds bekender worden. Zo traden ze afgelopen jaar zowat wekelijks op in heel Nederland; in Gelderland, maar ook in Brabant, Overijssel, België en zelfs Mali.

Buiten het feit dat zij fervente Carnavalsvierders zijn, leerden beide heren muziek te maken bij de Drutense harmonie St. Cecilia. Om zich later met deze basiskennis zich verder te ontwikkelen bij diverse Carnavalsverenigingen in het land van Maas en Waal. Niet verwonderlijk dus dat ze ook allebei een keer prins Carnaval zijn geweest! Sinds 2014 besloten de gangmakers om samen verdere serieuze stappen te nemen in de muziek en zo geschiedde. De naam 'Happy Ouwer' was meteen al een dikke knipoog. 'Happy' omdat in de kroeg de prijzen van de consumpties op dat uur (hour) heel sympathiek zijn en ‘Ouwer’ slaat op hun niet meer zó jeugdige leeftijd!

Happy Ouwer kijkt verder dan de regio en weten overal waar zij komen een geweldig feestje te bouwen. Hun gezellige feestrepertoire, energieke perfomance en vrolijkheid die er vanaf straalt, maken dat het publiek wordt meegetrokken in het aanstekelijke enthousiasme van feestduo Happy Ouwer!

Happy Ouwer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Happy Ouwer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Happy Ouwer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Happy Ouwer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Happy Ouwer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.