Harm Edens boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Harm Edens

Veel mensen kennen Harm Edens als de presentator van Dit Was Het Nieuws, dat al ruim 12 jaar op de buis is. Harm schrijft echter ook al meer dan 20 jaar komedies, zoals Laat maar zitten, De Sylvia Millecam Show, Het zonnetje in huis, In de vlaamsche pot, Sam Sam, Gemeentebelangen en de eerste dagelijkse sitcom ter wereld Samen, die ook aan het buitenland is verkocht.

In alle jaren erna is het hem steeds duidelijker geworden dat het samenbrengen van mensen heel belangrijk is. Dat kan met humor en echte interesse in mensen, die combinatie werkt voor hem het beste. Hij gebruikt dit in het programma Pubers, dat hij maakte voor TV Gelderland, maar ook bij de Ideeënfabriek van de NCRV waar hij programma’s ontwikkelt. Harm maakt ook programma’s voor Teleac, zoals Talenwonders en Op z’n Spaans.

Als dagvoorzitter of als presentator van een bedrijfsfilm, een Nieuwjaarsgala, een productintroductie, een voorlichtingsavond over duurzaam ondernemen, prijsuitreiking etc. gaat het Harm om een gedeeld en warm gevoel

Harm Edens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harm Edens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harm Edens wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harm Edens. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harm Edens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.