Harold Verwoert boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW

Biografie Harold Verwoert

Harold Verwoert scoorde het afgelopen decennium diverse hits onder de artiestennaam "Bombi". De zomerse klanken van "I go to Rio" en "Copacabana" zijn nog steeds regelmatig te beluisteren in het uitgaansleven. Ook als "Coole Piet" verwierf Harold landelijke bekendheid.

Anno 2010 treedt Harold Verwoert op onder zijn eigen naam. Natuurlijk zullen tijdens zijn optredens ook hits van zijn alter ego te beluisteren zijn. Ook doet hij bij liveoptredens de in juli 2010 verschenen single: "Koning van 't strand". Een vrolijk, zeer zomers nummer!

Naast zangoptredens is Harold Verwoert ook te boeken als presentator. Een vak dat hij tot in de puntjes beheerst. Om deze reden is hij inmiddels vaste presentator bij Sterren.nl

Harold Verwoert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harold Verwoert zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harold Verwoert wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harold Verwoert. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harold Verwoert te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.