Harp Lounge boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Harp Lounge

Harp Lounge: live harp muziek met lounge achtergrondmuziek

Harp Lounge is een unieke solo act van de zeer charmante en getalenteerde harpiste Rose. Deze harpiste is  thuis in verschillende genres muziek. Niet alleen beheerst zij haar instrument uitstekend in de klassiek muziek, maar ook in de pop- en lounge muziek. Met deze unieke act Harp Lounge, bedient zij zelf de loungetracks van CD waarover zij live speelt met de harp.

Harp Lounge van Rose is zeer geschikt als act tijdens ontvangst of stijlvolle receptie.

Tot ca. 100 personen kan zij voor geluid zorgen op de achtergrond. Ze heeft geen licht bij zich.
Standaard optreden is 1 set van maximaal 1,5 uur of 2 sets van 45 minuten binnen 2 uur. Perfecte duur voor de ontvangst van gasten. Een bijzondere ontvangst, anders dan anders, klassiek instrument met lounge muziek, spannende combinatie, succes verzekerd!

Harp Lounge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harp Lounge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harp Lounge wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harp Lounge. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harp Lounge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.