Harrie Snijders boeken?

  • Tijdsduur: 60 minuten min.
  • Geluid: excl. techniek
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: 45 minuten Dj set en 15 minuten meet en greet

Biografie Harrie Snijders

In 2019 maakte Nederland en België kennis met Harrie Snijders. De Brabander deed zijn intreden als EX in de MTV –serie “Ex on  The Beach: Double Dutch” en was al snel een van de smaakmakers van dat seizoen. Waardoor hij hetzelfde jaar nog in het EOTBDD All Star - seizoen als orginal deelnam en opnieuw voor een feestje in de villa zorgde.

Deze geboren entertainer wist in 2019 meer dan 100 clubs en festivals in Nederland en België op zijn kop te zetten. Al snel had Harrie meer dan 340.000 volgers op Instagram en volgde er een eigen reality serie op tv-zender Spike .
In zijn eigen Spike-serie “Harrie: van het kamp naar de ring”  volgende we Harrie’s leven als DJ en in zijn voorbereidingen op zijn Boxers Influencers gevecht.

2020
In 2020 zal Harrie met zijn winter – en zomer tour ook buiten de Nederlandse en Belgische grenzen het dak eraf gaan draaien met zijn interactieve DJ-show.
2019 was nog maar een voorproefje van wat Harrie in 2020 samen met zijn vaste MC in peto heeft.

Harrie knalt door in 2020!

Harrie Snijders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Harrie Snijders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Harrie Snijders wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Harrie Snijders. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Harrie Snijders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.