Hayashi boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Hayashi

Bijna 2,3 miljoen mensen zagen de onthulling van de persoon achter The Mask. The Mask heeft in de zoektocht naar 'De Nieuwe Uri Geller' de gemoederen in Nederland flink bezig gehouden. Kijkers speculeerden massaal en kosten nog moeite werden gespaard om de ware identiteit van de man achter het masker verborgen te houden, vertelt Hayashi. "Toen ik erachter kwam dat er nog een seizoen van De Nieuwe Uri Geller zou komen, dacht ik: ik ga ervoor! Maar twee mensen herkenden me direct, zij waren ook de enige twee die mijn identiteit kenden. Niemand mocht het weten. Ik wilde nog een kans om te winnen en The Mask gaf me die kans.
 
De man achter The Mask was maandenlang een groot raadsel, tot grote blijdschap van Hayashi . Hij werd de hele tijd volledig afgeschermd maar het is de moeite waard geweest: "Ik vond het super om weer mee te doen!" De laatste maanden heeft Hayashi diverse televisie optredens verzorgt in o.a. Engeland, Verenigde Staten, Japan, Hongarije, Duitsland, Frankrijk etc.
 
Naast podiumshows kan Hayashi ook close-up magic en maatwerk shows verzorgen!

Hayashi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hayashi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hayashi wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hayashi. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hayashi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.