Heksen Puntmutsen Terras boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Heksen Puntmutsen Terras

Knutselen maar aan de Heksen puntmutsen.Onder leiding van 2 meester knutselaars, kunnen de kids op dit terras een echte heksen puntmuts knutselen. Karton, slierten en frutsels liggen klaar op de tafeltjes om gebruikt te worden voor de puntmuts. Onder begeleiding van twee echte heksen moet het ook zeker een super puntmuts worden.

Standaard is ons terras voorzien van tafeltjes en stoeltjes. Ongeveer 20 kinderen kunnen tegelijkertijd knutselen. Het terras wordt afgezet met gele paaltjes en hekjes. In onze Kris Kras Knutselkar zitten alle knutselbenodigdheden die nodig zijn om de prachtige knutselwerkjes te kunnen maken.

Heksen Puntmutsen Terras boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Heksen Puntmutsen Terras zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Heksen Puntmutsen Terras wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Heksen Puntmutsen Terras. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heksen Puntmutsen Terras te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.