Hello August boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW

Biografie Hello August

Hello August, het rebelse, sexy duo neemt geen blad voor de mond met eerste single Wrong Chick.

Ze zijn begin twintig, maar weten precies wat ze willen. Hello August, een duo gevormd door stoere powervrouwen Laura en Rachel. Hun frisse, eigenzinnige persoonlijkheden reflecteren ze via hun social media waar followers een kijkje in het leven van dit muzikale duo krijgen. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap en vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de muziek die ze maken.

Hello August is de afgelopen 1,5 jaar bezig geweest met onder andere producers in de UK om te werken aan hun eigen sound en hun eigenwijze kijk op het leven daarin te verwerken. Wrong Chick is het eerste wapenfeit van de twee. Zowel de tekst ‘you just f#cked with the wrong chick”, als de bijbehorende video die geschoten is in het Grand Armour hotel in Parijs van de eerste single laten zien dat met het tweetal niet te spotten valt.

Wrong Chick werd in de week voor release al dagelijks gedraaid op Q-Music, waar het glansrijk door ‘Repeat of niet’ kwam. Ook werd de single ‘gemaakt’ op Radio 538’s ‘Maak het of kraak het’, met maar liefst 75% van de stemmen van de luisteraars.

Hello August komt voor uit het creatieve brein van de Nederlandse Anika Bostelaar, die op haar 15e verhuisde naar London en werd ontdekt door het management van de Spice Girls en vervolgens een record deal tekende bij Simon Cowell. Anika boekte internationaal successen met de groep Girl Thing.

Hello August boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hello August zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hello August wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hello August. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hello August te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.