Henk Arnoldus boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Henk Arnoldus

Henk Arnoldus, hoge amusementswaarde in combinatie met tot de verbeelding sprekende magische wonderen maken van hem een topper.” ( 1e  prijs Ned. Kampioenschappen)

Of het nu een informele of formele gebeurtenis is, de Close-Up Magic van Henk Arnoldus is altijd een verbazingwekkende ervaring die uw gasten nog lang zullen herinneren. Door zijn unieke stijl van goochelen, die zo dichtbij vertoond wordt, zult u denken dat uw eigen ogen u bedriegen.

Henk Arnoldus maakt van zijn magische trucs kleine poëtische theatervoorstellingen waarbij uw gasten zullen worden betrokken.

Magische verrassingen verpakt in boeiende verhalen, gedachten-manipulaties, zakkenrollen en gokspelletjes zijn de ingrediënten waar mee Henk Arnoldus werkt. En ze worden altijd gebracht met een humoristische knipoog .

Henk Arnoldus mengt zich onderhoudend en innemend tussen uw gasten en breekt met zijn ongelooflijke illusies het ijs.
Als charmante goochelaar weet hij dan op virtuoze wijze zijn publiek met zijn trucs te vermaken. Stijlvol en tijdloos.

Henk Arnoldus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henk Arnoldus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henk Arnoldus wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henk Arnoldus. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henk Arnoldus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.